Bas Visscher

Mijn naam is Bas Visscher. Objektivo is de plaats waar ik over mijn uiteenlopende fascinaties schrijf: kunst, cultuur, muziek, literatuur, poëzie, fotografie, erfgoed, wetenschap, musea, dialecten, politiek, herdenkingen, tradities, discussies, internet, Gerrit Achterberg, filosofie, architectuur… en meer.

In het dagelijks leven ben ik vormgever en ik volg een cultuurgerelateerde opleiding. Daarnaast host ik de podcast Brug en ben ik bestuurslid bij stichting Het Goede Schip, een stichting voor het behoud van het varende erfgoed van tekstdichter Lennaert Nijgh, en bij stichting Urker Taol, een stichting die zich inzet het Urker dialect te documenteren.

Verder maak ik muziek: bij Fiskov en Eau Noire. In mijn vrije tijd probeer ik zoveel mogelijk musea en tentoonstellingen te bezoeken, om daar vervolgens af en toe hier verslag van te doen. Tenslotte schrijf ik gedichten en schilder ik graag.

Contact